Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar disc-hud kullanıcam ama araba hudunu kaldırmak istiyorum kaldırıyorum ama şu saat kalıyor sadece onu nerden kaldıracağımı bir türlü bulamadım client luadan time yazan ve clok yazan heryere baktım
araba hudunuda tam kaldırmış sayılmam yani onu kaldrııcnca can gitme animasyonları vb gidiyor içinden show carı hidecar yapınca kordinatlar kalıyor çok karışık sizde bunun hudsuzu varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim
Teşekkür ederim hiç Bir şeyden memnun olmayan biri gibi görüceksiniz çok özür dileyerek söylüyorum konumlarda kalktımı hami hangi sokakta olduğumuzu gösteren
Teşekkür ederim hiç Bir şeyden memnun olmayan biri gibi görüceksiniz çok özür dileyerek söylüyorum konumlarda kalktımı hami hangi sokakta olduğumuzu gösteren