Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi bir hud arıyorum /hud yazınca sadece zırh ve can gözüken hudlar var forumda biraz gezdim ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
verdiğiniz hud'un açlık ve susuzluk barı falan çalışmıyor oyunda açlık bilgisi geliyor fakat can hudu dışında kesinlikle değişmmiyor /kekw olayını nasıl kendi huduma entegre edebilirim :///
verdiğiniz hud'un açlık ve susuzluk barı falan çalışmıyor oyunda açlık bilgisi geliyor fakat can hudu dışında kesinlikle değişmmiyor /kekw olayını nasıl kendi huduma entegre edebilirim :///
Arkadaşlar yorumlarda birbirlerinizi kışkırtma, aşağılayıcı vs. yorumlar yapmanız forum kurallarına aykırıdır, devam ettiğiniz sürece işlem uygulanacaktır bilginize.
Arkadaşlar yorumlarda birbirlerinizi kışkırtma, aşağılayıcı vs. yorumlar yapmanız forum kurallarına aykırıdır, devam ettiğiniz sürece işlem uygulanacaktır bilginize.
Ben kimseyi aşağılamadım , peepov arkadaşlarımın suncusu ve etek6-hud dediğimiz hud dumplanarak alınmıştır , başka bir forumda da gerekli kantıları belirtildi ,burda kimse gereksiz gereksiz inkar etmesin boş yapmasın.
Arkadaşlar etek6-hud farklı bir forumda paylaşıldı ve dump olduğuna inanarak itirazımız yapıldı. Fakat diğer forum yetkililerini ikna etmek zor olacak ki konu kaldırıldıktan sonra tekrar açıldı ? . Paylaşılmasında bir sakınca görmüyorum kullanan kişilerin işini görsün yeter ?