Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar 4 ay önce sıfırdan başladığım telefon projemin sonuna doğru yaklaşıyorum 20 uygulamanın 17si çalışır halde herhangi bir fikri veya sorusu olan belirtebilir şimdiden teşekkürler.
(Telefon AE veya PSD değil :dddddd)
Bazı tanıtım videoları mevcut
+rep telefon güzele benziyor fakat tek birşey gözüme battı çok problem değil fakat bu text yazacağımız yerleri (örn notlar uygulamasındaki yazı yazdığımız baloncuklar) güzel birşey oturtabilirsin biraz fazla yapay kalıyor
+rep telefon güzele benziyor fakat tek birşey gözüme battı çok problem değil fakat bu text yazacağımız yerleri (örn notlar uygulamasındaki yazı yazdığımız baloncuklar) güzel birşey oturtabilirsin biraz fazla yapay kalıyor
Merhabalar 4 ay önce sıfırdan başladığım telefon projemin sonuna doğru yaklaşıyorum 20 uygulamanın 17si çalışır halde herhangi bir fikri veya sorusu olan belirtebilir şimdiden teşekkürler.
(Telefon AE veya PSD değil :dddddd)
Bazı tanıtım videoları mevcut