Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım hsn-hotwire

Bunu indirin: (VT: )

Progressbar ile yaptığınız değişiklikleri geri alın, scripti sıfırdan yükleyin. Sonrasında yalnızca hsn-bar yazan yerleri np-taskbar yapın ve başka hiçbir şeye ellemeyin. Çalışacaktır.
36758

Hocam Düzkontak çalışıyor fakat arama da item gelmiyor konsolda bu geliyor son olarak nofity olarak hiç bir şey gelmiyor ayrıca yardımcı olduğun için minnettarım

DF
Notify olayı için ben hepsini mythic_notify'a çevirdim. Buyrun değiştirilmiş versiyonu:

(VT: )
Notify olayı için ben hepsini mythic_notify'a çevirdim. Buyrun değiştirilmiş versiyonu:

(VT: )
36769

Her şey için çok teşekkürler son bir sorum daha olacak :D Galeri de exportu yaptım arabayı satın aldıktan sonra düz kontak seçeneği gelmiyor fakat galeride araçları seçerken düz kontak geliyor nasıl kaldırabilirim

DF
Ellerine sağlık.

DF
36772

esx_advanceded garage de exportu koymama rağmen halen düz kontak çıkıyor ne yapabilriim

DF
"local plate = GetVehicleNumberPlateText(callback_vehicle)" yapıp dener misiniz?
merhaba maymucukladıktan sonra polise bildirim gitmesini ve maymuncuklamak için item gereksinimini nasıl yapabilirim kusura bakmayın bu konularda pek bir bilgim yok eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

DF
merhaba maymucukladıktan sonra polise bildirim gitmesini ve maymuncuklamak için item gereksinimini nasıl yapabilirim kusura bakmayın bu konularda pek bir bilgim yok eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Buyrun, aracı düzkontak yapmak için üzerinizde "lockpick" itemi olması gerekli. Veritabanında items bölümüne "lockpick" itemini eklemeyi unutmayın.

Link: (VT: )

Not: Maymuncuğu silme eventi eklemeyi unutmuşum. Linki güncelledim.

DF
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!