Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Elimde TR'de çok görmediğim bir kıyafet paketi var. Sınırlı sayıda iyi sunuculara uygun fiyata satmak istiyorum. İlgilenenler discorddan ulaşabilir. dta#0101
Dostum bu gösterdiğin kıyafet paketindeki kıyafetlerin çoğu ybn in kıyafet paketinde var zaten 100/70 ybn kıyafet paketinden bir kaç kıyafet ekleyip satmak bence yanlış bir şey.
Dostum bu gösterdiğin kıyafet paketindeki kıyafetlerin çoğu ybn in kıyafet paketinde var zaten 100/70 ybn kıyafet paketinden bir kaç kıyafet ekleyip satmak bence yanlış bir şey.
Merhaba ybn kıyafet paketi değil elimdeki ürün. Yurtdışından getirttim üstüne eklemeleri de ben yapmadım ybn de bu kıyafetler daha yokken bende vardı bunların hepsi.