Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CevaplandıHome menü ve Vmenu Oyunculardan Kaldırma
Merhabalar arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi bir sorum var, admin olmayan oyunculardan home menü ve vmenuyu kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba?
Home Menüyü Bilmiyorum Fakat vMenu'de " setr vmenu_menu_staff_only false " Diye Bir Satır Olması Gerekiyor vmenu/config/permission.cfg içerisinde Ordaki False'i True Yaparsanız Sorun Kalkar Eğer Böyle Bir Satır Yok İse ;
"setr vmenu_use_permissions true " Satırının Altına Kendiniz "setr vmenu_menu_staff_only true" i Yapıştırın
Home Menüyü Bilmiyorum Fakat vMenu'de " setr vmenu_menu_staff_only false " Diye Bir Satır Olması Gerekiyor vmenu/config/permission.cfg içerisinde Ordaki False'i True Yaparsanız Sorun Kalkar Eğer Böyle Bir Satır Yok İse ;
"setr vmenu_use_permissions true " Satırının Altına Kendiniz "setr vmenu_menu_staff_only true" i Yapıştırın