Merhaba değerli forum kullanıcıları.
HitRP olarak sunucumuzda rol yapacak deneyimli ekipler aramaktayız. Tabii bu konuya geçmeden önce sizlere biraz projemizden bahsetmek istiyoruz. Projemiz yaklaşık 1 yıldır planlanan ve son 3 haftadır işleme alınmış bir proje. Projemiz
Sunucumuz üzerinde FiveM oynayan herkes müzdarip olduğu alışa gelmiş yönetim ekibi, script yığınları ve arkadaş sunucuları yerine deneyimli ve bilgili yönetim ekibi, alanında uzman kişiler tarafından oluşturulmuş en iyi ve en optimize scriptler ile sizlere rol deneyimi sunmayı planıyoruz.
Bu projemiz içerisinde bizlerle birlikte rol yapacak tüm factionslara ( ekip ) kapımız açık. Tabii ki sunucuya girmenizde gereken birkaç şartı karşılamanız gerekiyor.
Sunucumuzun tanıtım videosu aşağıda yer almakta. Ayriyeten herhangi bir factions üyesi değilseniz normal oyuncu olarak sizleri aramızda görmekten onur duyarız.
Sunucumuz hakkında detaylı bilgi almak ve gelişmelerden haberdar olmak için discord adresimize katılabilirsiniz. //
Sunucumuzun tanıtım videosu:
HitRP olarak sunucumuzda rol yapacak deneyimli ekipler aramaktayız. Tabii bu konuya geçmeden önce sizlere biraz projemizden bahsetmek istiyoruz. Projemiz yaklaşık 1 yıldır planlanan ve son 3 haftadır işleme alınmış bir proje. Projemiz
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
, ben ve diğer ekip arkadaşlarımız öncülüğünde kurulmuş alışa gelmedik bir rol yapma sunucusu.Sunucumuz üzerinde FiveM oynayan herkes müzdarip olduğu alışa gelmiş yönetim ekibi, script yığınları ve arkadaş sunucuları yerine deneyimli ve bilgili yönetim ekibi, alanında uzman kişiler tarafından oluşturulmuş en iyi ve en optimize scriptler ile sizlere rol deneyimi sunmayı planıyoruz.
Bu projemiz içerisinde bizlerle birlikte rol yapacak tüm factionslara ( ekip ) kapımız açık. Tabii ki sunucuya girmenizde gereken birkaç şartı karşılamanız gerekiyor.
Sunucumuzun tanıtım videosu aşağıda yer almakta. Ayriyeten herhangi bir factions üyesi değilseniz normal oyuncu olarak sizleri aramızda görmekten onur duyarız.
Sunucumuz hakkında detaylı bilgi almak ve gelişmelerden haberdar olmak için discord adresimize katılabilirsiniz. //
Sunucumuzun tanıtım videosu:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: