Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
target üzerinden obje belirterek bir progress açtır orana bağla bir oran altında birşey çıkmasın bir oran üstünde item versin progres yine gelsin ped clearlansın sonra da itemi git sat bunu mu satıyon kanka cidden :d
target üzerinden obje belirterek bir progress açtır orana bağla bir oran altında birşey çıkmasın bir oran üstünde item versin progres yine gelsin ped clearlansın sonra da itemi git sat bunu mu satıyon kanka cidden :d
Şuan 2 adet ortama 100 çeken sunucuda kullanılmakta, Zaten istek üzerine yaptım ve satışa çıkarttım yoksa böyle basit bir şeyi satışa çıkartmazdım. Türkiye de böyle değişiklikler arayan bir çok insan var, Biz sadece yaptık sunduk nasıl yapıldığı neye yapıldığı önemli değil paylaşmak isteyen yapsın paylaşsın ben satmayı tercih ettim. Ama yine de eleştiriye açığım raider eleştirmiş mesela alınmadım çünkü kolay ama kime göre neye göre müşterinin isteği önemli. Yorumlarınız yorumlarınız eleştirileriniz için teşekkürler.