Yorumlara cevap vermeyeceğim.
Öncelikle böyle bir forumu bize sunduğu için
Onder
Aveiro @Turk'ya teşekkür ederim.
Bu forum sayesinde kesinlikle FiveM Türkiye daha iyi bir konuma geldi, fakat beni ciddi bir şekilde rahatsız eden bir kaç konu var.
Ücretli Script Satışı
Evet, yazılımcı arkadaşlarımız ücretli bir şekilde çok güzel işler çıkartabiliyor ve bu çok güzel bir şey ama beni rahatsız eden şey birilerinin saatlerce veya günlerce üzerinde çalıştığı bir şeyin bir kaç kişinin teşekkürünü değilde sırf o eklentiyi yapan kişinin emeklerini boşa çıkarmak için paylaşması beni rahatsız ediyor.
Evet burada ben satılmasın demiyorum ama bunun önüne geçilmesi şart bunun için ne yapılır herhangi bir fikrim yok fakat bu benim canımı sıkıyor sadece benim için değil buna uğrayan farklı kişilerde görüyorum. Kendi sunucum için eklentilere yüzlerce lira harcadım fakat hepsini 1 ay sonra warezde görebiliyoruz. Çoğu kişi diyecek bu platform sadece ücretli script satışından ibaret değil evet bunun farkındayım fakat ben şuanda bu platformu sadece bu sebeple kullanıyorum. Bundan dolayı inaktif olmaya karar verdim.
Ayrıca ek olarak teşekkür edeceklerim.
rentallion
f3d3r4ll
ugurakay (her beni ne kadar sevmesede cidden bu çocuk çok değerli
)
kadiraktas
ceranim0x
AylakMan
yagizhere
Chubbs
#NOT: içlerinde hiç sohbetimiz olmayan kişiler var onları da yaptıklarıyla takdir ediyorum.
Sevgilerimle.