Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Developer Arıyorum HERKESE GÖRE DEĞİL ZOR BİR PROJE

• Konbuyu başlatan SS01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 946

SS01

Üye
FT Kullanıcı
5V7lnA.png

Merhabalar,​

İsmini şuanda belirtmeyeceğim bir projeden bahsedeceğim. Türkiye'nin en iyi yayıncı sunuculardan ayrılan/gelen yönetim ekibi ve oyuncular ile Eightborn, Vorp standartlarında bir sunucu açmak için yola çıktık.

Scriptsel anlamda değil rolsel anlamda iyi bir sunucu. Piyasada bizim yapmak istediğimizi isteyen bir çok sunucu var ama bizim farkımız var. Biz o sunuculardan geliyoruz. Bir çok oyuncunun başvurularından bile geçemediği sunucularda yetkili olan arkadaşlarımız var.

Bir çok oyuncu arkadaşımız da sunucumuza geçiş yapmak için beklemektedir.

Durum böyle çalışmalara başlamak için fivem'in detaylarını bilen kaliteli ve kendine güvenen geliştirici arkadaşları bünyemize katmak istedik.

Bizimle birlikte yüksek standartlarda çalışacak. Bünyemizde bulunan yazılımcı arkadaşlarımızla uyumlu çalışacak, donate vs. olmayan bir sunucu yönetiminde bulanabilecek geliştirici arkadaşlarımızı bekliyorum.

İletişim: JAX#3340

bölüm kurallarına göre düzenlenebilir.

DF
Son düzenleme:
Dostum herkes bu fikirde fakat belirli bir çevren , kitlen yoksa açamazsın amacım heves kırmak değil, yanlış anlaşılmasın başarılar dilerim.

DF
Discord üzerinden ulaşan herkese yoğun ilgileri için teşekkür ediyoruz. Ekibimize katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!