Merhaba iyi günler ben wex.Bir konudan şikayetçiyim sizde hak vericeksiniz ne yazikki burada %80 lik bir tarafı en iyi benim kafasında yaşayan mitoz bölünmeden oluşma canlılar var sendeğilsin öbürü değil.Peki kim hereks çok bilmiş bana kimse şuan fikrimi belirtiyorum demesin fikir öyle belirtilmez fikir belirtmenin bir naifliği vardır.Adam sanki öyle bir yazıyorki dünyayı kurtarıcak hani o kişi kötülerse heh tamam virüsler kalkıcak herkes barış içinde olucak.BOŞA İĞNELEMEYİN İNSANLARI.En basitinden açık ve net tanınır biridir belki RAİDER. Adamın neredeyse çoğu yorumunda bir burnu diklik var Yok bu böyle mi yapılır işte şunu şöyle yapsaydın üşengeçlik.Belkide üşengeç sanane kardeşim yararlımı yararlı güzel paylaşım de geç yada beğenmediysen çık git adam öyle yazıo ki dostuna deil düşmanını eleştiriyor bir Rica etmek zor olamaz arkadaşım. Daha da birşey demiyorum demek te istemiyorum çok doluyum her forumda bir kendini bilmiş çıkıyor karşıma. DÜN OKADAR YAZMAMA RAHMEN BENİM AÇTIĞIM KONUDA DA VAR EEE VİBER FREE BU KANKA ben o deil demiyorum oynama yaptım birkaç script değiştirip ekledim bu zaten başlıkta fln yazıo konuda.