Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Her Zaman Kendi İşini Kendin Yap

SchewizeN

Üye
Yasaklandı
FT Kullanıcı
Web sitesi
berkcilek.com.tr
Merhabalar,

Fivem sunucu açmayı düşünüyoruz. Discord Bot kodlamayı bilmediğim zamanlar sen ne anlarsın yazılımdan, hiçbir şey yapamazsın dediler ve kaç yüz tane onaylı bot yapıp satışı yaptım. Çoğu developerın yapamadığı sistemleri yazdım, yazıyorum. Kendini developer sananların çoğu hazır kodlamaları toplayıp bir bütünlüğe getirdiğini gözlemliyorum. FiveM paket yazmak için hangi dilleri bilmemiz gerekiyor? Lua gibi dillerin olduğu biliyorum. Yine, yeni, yeniden neden olmasın ki? :D Aslında hazır paket alıp sunucu açmayı düşünüyordum ki bir konu gördüm. Orada developer bilginiz yoksa hazır paket alıp sunucu açmayınız deniyor. Bu sebeple baş ağrısı çekeceğimden kendi işimi yapmayı düşünüyorum. Biraz önbilgi verirseniz start vermeyi düşünüyorum.

Teşekkürler :)

DF
lua ile çoğu şeyi yapabilirsin fakat ui sistemler telefon gibi şeylerde ekstra olarak js html css bilmen gerekiyor.

DF
Aklına takılan her konuda yazabilirsin benden çok daha iyileri vardır ancak uzun süredir fivem camiasındayım hala hazırda vizyoner rpnin hem danışman hemde developeriyim işinde başarılar dilerim umarım hayal ettiğin gibi gider herşey

DF
Aklına takılan her konuda yazabilirsin benden çok daha iyileri vardır ancak uzun süredir fivem camiasındayım hala hazırda vizyoner rpnin hem danışman hemde developeriyim işinde başarılar dilerim umarım hayal ettiğin gibi gider herşey

Hocam Discord adresinizi verir misiniz?

DF
lua ile çoğu şeyi yapabilirsin fakat ui sistemler telefon gibi şeylerde ekstra olarak js html css bilmen gerekiyor.

JS Basit, HTML & CSS gibi işlemleri halledebildiklerimi hallederim. Öbür türlü bu konuda uzman arkadaşlarım var. İlla yardım alacağım kısımlar olacaktır.

DF
Genel anlamda lua html js biliyorsan ilk aşamada pek zorluk çekmezsin dostum kaldı ki şuan çoğu script ücretsiz paylaşılmış durumda fivem de

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!