Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her Türlü İsteğe Göre Logo Ymap Developer Lık Uygun Yapılır
iletişim Discord için pitsza#2376 özellikle logo çalışmalarımızda çok iyiyiz logo çalışmalaraımıza bakmak için instagramdan pitszaartz diye bakablilrsiniz ymap de yapılır isteğe göre developerlıkta yapılır tek yapmanız gereken yazmak.
Googleyi açıyoruz youtube yazıyoruz ardından youtubeye hydra artz yazıyoruz ve videodakilerin aynısını yapıyoruz ardından tasarımcıyım diyip milleti kandırıyoruz
Googleyi açıyoruz youtube yazıyoruz ardından youtubeye hydra artz yazıyoruz ve videodakilerin aynısını yapıyoruz ardından tasarımcıyım diyip milleti kandırıyoruz
Adamın 20 Tane Örneği Var 2 Tane Hydradan Koymuş Ki Bunu Bile Yapamayan İnsanlar Var Kimsenin Moralini Düşürüp Arıza Çıkarmaya Gerek Olduğunu Düşünmüyorum Beğenmiyorsan Bakmazsın
Yyigitovacik37 dostum insanlar başkalarının tasarımlarına bakarak kendilerini geliştirebilirler o tasarımlar zaten insanlar bakıp yapıp yararlansın diye internette yayınlanmış tasarımlar Eerdem2551 2 tanesini koymuş sadece oraya ve onların dışında başka tasarımlar da var boşuna tartışma çıkartmaya gerek yok, ki burada karşı çıkılacak bir durum varsa da karşı çıkacak kişinin kendini kanıtlamış birisi olması gerekiyor diye düşünüyorum ben.
@ Yyigitovacik37
Boş Yapma hydra kim tanımıyorum bile tasarımlara iyi bakarsan alakası olmadıpını anlarsın onlar amatör tasarımlar zaten örnek amaçlı konuldu kendi bir şey yapmayı bilmniyor hayatta bir başarısı yok bana burda ders veriyor