MagiCarrow ve @DFLHoveRe adli arkadaşlarımızdan
Fotoğrafdaki yazıya aldanarak uğraşmamak adına envanteri satın almak istedik, FULL Fix adı altında new qbcore olarak V4 envanterini sattıkları yazıyor, gelelim asıl konuya.
Envanterin altyapısı bana ait, githubda paylaştığım envanter üzerinden sadece css değiştirerek 1000₺'ye envanteri satıyorlar, V3'deki qb-clothing'i atıyorlar yanına komik gerçekten.
Şimdi şöyle özetliyeceğim,
Konu şu ki javascriptinin yüzde 30'unun bana ait olduğu bir dosyası satmak için şifrelemesi çok komik geldi şahsen. Envanterin client ve server dosyalarında da hiç bir değişiklik yok ve new qbcore olarak teslim edecekleri belirtilen envanter edrpv3 paketine uygun yani old qbcore olarak teslim edildi. Devamında ise sorsaydınız sormadınız direkt satın aldınız gibi kelimeler kullandılar.
Şöyle bitirmeliyim ki (Envanterin altyapısı bana ait olduğu için değil) herhangi birisine ait olan bir şeyi şifreleyip satmak satış ahlakı değildir.
Envanteri aşağıda ki linkten indirebilirsiniz, qb-clothing ve qb-inventoryv2 dosyaları mevcuttur. İyi kullanımlar diliyorum, bir probleminizin olması durumunda imzamda ki discord sunucusundan yardım alabilirsiniz.
Envanter için nkobuticoniclife arkadaşıma çok ama çok teşekkürlerimi sunardım da vazgeçtim
İnventory'nin client kısmında üret kısımları var eğer ki bulamamışsanız client'e craft yazarak bulabilirsiniz.
Fotoğrafdaki yazıya aldanarak uğraşmamak adına envanteri satın almak istedik, FULL Fix adı altında new qbcore olarak V4 envanterini sattıkları yazıyor, gelelim asıl konuya.
Envanterin altyapısı bana ait, githubda paylaştığım envanter üzerinden sadece css değiştirerek 1000₺'ye envanteri satıyorlar, V3'deki qb-clothing'i atıyorlar yanına komik gerçekten.
Şimdi şöyle özetliyeceğim,
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu link üzerinden geçen yıl paylaştığım envantere bakabilirsiniz, güncel kodlar ile karşılaştırabilirsiniz.Konu şu ki javascriptinin yüzde 30'unun bana ait olduğu bir dosyası satmak için şifrelemesi çok komik geldi şahsen. Envanterin client ve server dosyalarında da hiç bir değişiklik yok ve new qbcore olarak teslim edecekleri belirtilen envanter edrpv3 paketine uygun yani old qbcore olarak teslim edildi. Devamında ise sorsaydınız sormadınız direkt satın aldınız gibi kelimeler kullandılar.
Şöyle bitirmeliyim ki (Envanterin altyapısı bana ait olduğu için değil) herhangi birisine ait olan bir şeyi şifreleyip satmak satış ahlakı değildir.
Envanteri aşağıda ki linkten indirebilirsiniz, qb-clothing ve qb-inventoryv2 dosyaları mevcuttur. İyi kullanımlar diliyorum, bir probleminizin olması durumunda imzamda ki discord sunucusundan yardım alabilirsiniz.
Envanter için nkobuticoniclife arkadaşıma çok ama çok teşekkürlerimi sunardım da vazgeçtim
İnventory'nin client kısmında üret kısımları var eğer ki bulamamışsanız client'e craft yazarak bulabilirsiniz.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: