Selam gençler size önceki forumumda gösterdiğim hatasız bir motel scripti vardı. Artık vakti geldi motelin bütün buglarını fixledim ve sizlerle paylaşıyorum sizlerden ücret talep etmiyorum sadece discord sunucuma girmenizi rica ediyorum.
Discord sunucumda girerek paylaştığım scriptleri görebilirsiniz ve istediğiniz script olursa bana ulaşabilirsiniz
------ KURULUM ------
- İlk olarak size verdiğim linkten dosyayı indirmeniz gerekiyor.
- Sonrasında indirdiğiniz klasörde bulunan baturalpayd_discmotel klasörünü sunucunuzun içine atın
- baturalpayd_discmotel klasöründeki sql i heidi sql aracılığıyla veritabanınıza okutun bundan sonra startı verin
- Bundan sonra indirdiğimiz klasörün içindeki instance klasörünü sunucunuza atın (sunucunuzda varsa onu silip bunu koyun benim attığım en güncel versiyonu)
daha sonra server.cfg den start verin
- İndirdiğiniz dosyadaki disc-inventoryhud dosyasını sunucuya atıp sql okutup start verin
KURULUM BU KADAR SUNUCUYA GİRİP OYUNA BAŞLAYABİLİRSİNİZ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------DİSC ENTEGRESİ İÇİN VİDEO
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Discord sunucumda girerek paylaştığım scriptleri görebilirsiniz ve istediğiniz script olursa bana ulaşabilirsiniz
------ KURULUM ------
- İlk olarak size verdiğim linkten dosyayı indirmeniz gerekiyor.
- Sonrasında indirdiğiniz klasörde bulunan baturalpayd_discmotel klasörünü sunucunuzun içine atın
- baturalpayd_discmotel klasöründeki sql i heidi sql aracılığıyla veritabanınıza okutun bundan sonra startı verin
- Bundan sonra indirdiğimiz klasörün içindeki instance klasörünü sunucunuza atın (sunucunuzda varsa onu silip bunu koyun benim attığım en güncel versiyonu)
daha sonra server.cfg den start verin
- İndirdiğiniz dosyadaki disc-inventoryhud dosyasını sunucuya atıp sql okutup start verin
KURULUM BU KADAR SUNUCUYA GİRİP OYUNA BAŞLAYABİLİRSİNİZ
---------DİSC ENTEGRESİ İÇİN VİDEO
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İSTEDİĞİNİZ TAKTİRDE BURAYA DA ATABİLİRİM İYİ FORUMLAR-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
---------
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.