Son Konumda tanıtımını yapmış olduğum yükleme alanını paylaşıyorum , öncelikle nedir bu yükleme alanı ? Yükleme alanı şuan oyun içerisinde bir telefondan resim çektiğinizde yurt dışında ki bir sunucuya upload yapıp onu ekrana yansıtmaktadır , size vereceğim bu link ile Twitter ve Sarı sayfalar gibi uygulamalarda yükleyeceğiniz sunucuyu benim sunucum olarak seçebilir daha hızlı sorunsuz bir yükleme yapabilirsiniz.
TANITIM KONUSU : [TANITIM] Sunucuya Özel Yükleme Alan
Kullanacağınız Link :
Nasıl Kullanılır gcphone yada xenknight artık hangi telefonu kullanıyorsanız dosyasına girin ardından şu adımları takip edin
html/static/config/config.json içerisinde
TANITIM KONUSU : [TANITIM] Sunucuya Özel Yükleme Alan
Kullanacağınız Link :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Nasıl Kullanılır gcphone yada xenknight artık hangi telefonu kullanıyorsanız dosyasına girin ardından şu adımları takip edin
html/static/config/config.json içerisinde
JSON:
"//": "REQUIRE https://github.com/citizenfx/screenshot-basic or set false",
"enableTakePhoto": true,
"fileUploadService_Url": "https://pomf.tdude.co/upload.php",
"fileUploadService_Field": "files[]",
Bu kısmı bulun , bu kısımda
Bu yapacağınız işlem telefonla yaşadığınız bir çok sorunu düzeltebilir bilginize.
Sıkıntı yaşayan olur ise [email protected] adlı mail adresime mail gönderebilir hızlıca dönüş sağlayacağım.
Discord'da Önizleme Problemi Düzeltildi , Şuana kadar toplamda 25Bin tane resim yüklendi !
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
yazan yeri
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu link ile değiştirin , evet artık benim Türkiye'de bulunan sunucuma yükleme yapıyorsunuz , Neler çözüldü , Siyah ekran , yavaş yükleme gibi bir çok daha problemi yanında çözmüş oldunuz , herhangi bir ücret talep etmiyoruz SERVERBUTIK.COM.TR Sponsorluğu sayesinde bu işlemi gerçekleştirebiliyorum. Bu yapacağınız işlem telefonla yaşadığınız bir çok sorunu düzeltebilir bilginize.
Sıkıntı yaşayan olur ise [email protected] adlı mail adresime mail gönderebilir hızlıca dönüş sağlayacağım.
Discord'da Önizleme Problemi Düzeltildi , Şuana kadar toplamda 25Bin tane resim yüklendi !
Son düzenleme: