Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Fivem olsun altv,ragemp için mapler yapmak istiyorum.İnternette codewalker kullanıyor çoğu kişi fakat bana biraz saçma geldi.Alternatif olarak ne kullanılabilir veya codewalker için güzel bir rehber var mı?
Merhaba arkadaşlar Fivem olsun altv,ragemp için mapler yapmak istiyorum.İnternette codewalker kullanıyor çoğu kişi fakat bana biraz saçma geldi.Alternatif olarak ne kullanılabilir veya codewalker için güzel bir rehber var mı?
Kanka bir anlık hevesle girersinde aşırı zor birşey benden söylemesi ymap yaparken bir tane item bulmak o kadar zorki ben parke bulamadım kanka düşün yani