- Discord
- NakreS#1374
Kendi sunucumda kullanmak üzere geliştirmiş olduğum görüntülü sohbet scriptinin demosudur , yani tak çalıştır şeklinde kullanamazsınız kodları kendi telefonunuza entegre ederek kullanmanız gerekmektedir. yoğun olduğum için destek veremiyorum discord üzerinden sorularınızı sorabilirsiniz müsait olduğumda dönüş yaparım.
Scriptin demosu için bulunan kullanıcı arayüzü size örnek olması açısından yazdım , mantığı kendi telefonunuzda kullanmalısınız.
Entegresi yapılmış bir örnektir / Telefonu paylaşmayı düşünmüyorum , fikrimi değiştirirsem paylaşmış olurum zaten.
Kodlara için ->
( Forumlarda paylaşılan telefonlardan birisine entegre eden olursa paylaşabilir , kendiminkini paylaşmama sebebim görüntülü sohbetten fazlası olması )
Scriptin demosu için bulunan kullanıcı arayüzü size örnek olması açısından yazdım , mantığı kendi telefonunuzda kullanmalısınız.
Entegresi yapılmış bir örnektir / Telefonu paylaşmayı düşünmüyorum , fikrimi değiştirirsem paylaşmış olurum zaten.
Kodlara için ->
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
( Forumlarda paylaşılan telefonlardan birisine entegre eden olursa paylaşabilir , kendiminkini paylaşmama sebebim görüntülü sohbetten fazlası olması )