Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Çözüldü Görünmemezlik Sorunu Ama Farklı

Serhat18

$erhat/18#6666
FT Kullanıcı
Web sitesi
dc.cfscripting.com
Merhaba Oyuncular Bazen Sunucuda Birbirlerini Görememekte Örn A Kişisini Görmüyorum Home Menu de De Gözükmüyor + Attığı /me /do Ben Atmşm Gibi Gözüküyor Bazen Gözüktüğünde Geri Görünmez Oluyor Ve Karakteri Npc Oluyor (FX Server En Güncel Sürüm 5 Dk Önce GHüncelledim Hala Aynı)

DF
Konunuza sadece 24 saate bir güncel atabilirsiniz.

Sorununuzun nedeni : server thread hitch warning olması muhtemel. Karşı tarafın skinini yükleyen serverside scriptidir. do me yazılarınızın görünmesini sağlayan serverside scriptidir.
server thread hitch warning dolayısıyla yaşandığına son derece eminim

DF
Merhaba Oyuncular Bazen Sunucuda Birbirlerini Görememekte Örn A Kişisini Görmüyorum Home Menu de De Gözükmüyor + Attığı /me /do Ben Atmşm Gibi Gözüküyor Bazen Gözüktüğünde Geri Görünmez Oluyor Ve Karakteri Npc Oluyor (FX Server En Güncel Sürüm 5 Dk Önce GHüncelledim Hala Aynı)
Awaiting Scrpts yazısı var mı?

DF
Konunuza sadece 24 saate bir güncel atabilirsiniz.

Sorununuzun nedeni : server thread hitch warning olması muhtemel. Karşı tarafın skinini yükleyen serverside scriptidir. do me yazılarınızın görünmesini sağlayan serverside scriptidir.
server thread hitch warning dolayısıyla yaşandığına son derece eminim
Peki Nasıl Çözebilirim

DF
Peki Nasıl Çözebilirim
"AddEventHandler" serverside ın eylemi cliente döndürmesini sağlayan koddur. Bu kodlar yoğun ise eksilteceksin binevi script azaltacaksın, client optimizasyonu yaptığın gibi serverside optimizasyonu yapacaksın scriptlerin server taraflı değil client taraflı çalışmasını sağlaman gerek.

DF
"AddEventHandler" serverside ın eylemi cliente döndürmesini sağlayan koddur. Bu kodlar yoğun ise eksilteceksin binevi script azaltacaksın, client optimizasyonu yaptığın gibi serverside optimizasyonu yapacaksın scriptlerin server taraflı değil client taraflı çalışmasını sağlaman gerek.
Dostum Büyük İhtimalle Dediğin Gibi Ama Sunucu 230 Script 40 tane fln modlu araç var Ama Genede Teşekkür Ederim

DF
Dostum Büyük İhtimalle Dediğin Gibi Ama Sunucu 230 Script 40 tane fln modlu araç var Ama Genede Teşekkür Ederim
Script sayısı verdiğim basit bir örnekti sadece :D %10 falan etki ediyordur hitch warninge
Paketiniz açık iken ve içerisinde 1 den fazla oyuncu mevcut iken CMD ss ini atarmısın

DF
Sorununuz çözüme ulaştı mı?

DF
Sorun Çözüme Ulaştı Sunucumdaki 1 oyuncu Kaynaklı Olduğu Anlaşıldı O Oyuncu Girdiği Zaman Tüm Sunucuda Bazı Kişilerde Oluyor Çözdüğüm Zaman Paylaşacağım Şuanda Klasik Fivem Sil Yükle Deneyeceğim :D

DF
Sorun çözüme ulaştığı için konu tarafımca kapatılmıştır.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!