Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google Chrome bende iyice kasmaya ve çok fazla bilgisayarımı yormaya başladı ve artık kullanmak istemiyorum. Onun yerine önerebileceğiniz tarayıcılar nelerdir?
Google Chrome bende iyice kasmaya ve çok fazla bilgisayarımı yormaya başladı ve artık kullanmak istemiyorum. Onun yerine önerebileceğiniz tarayıcılar nelerdir?
Vivaldi kullan Opera GX ile normal Opera arasında fark yok bence. Vivaldi bence gayet kaliteli 20+ sekmem açıkken %5~10 ram yiyor, uygulama altta iken %0.3~1 ram Operadan kat ve kat daha iyi