yenilgiyi kabul ediyorum diye şimdiden discord'dan toksikleyen arkadaşların kalan (b)itsürüleri lütfen dursunlar engel basmaktan sıkıldım
konunun başında bahsettiğim meseleler ve mixas dışında kimselere bulunduğum ithamların hepsinin arkasındayım.
bana "muhtemelen donanımın yok, yapamayacaksın, daha sonra dolandırıcılık şikayetleri başlar" diyen arkadaşa da kapağımı çekemedim, çekemediğim için de esasında üzgün ve birazcık da çare yoksunu hissediyorum, şayet ben burada toksik, agresif, çokbilmiş, dikbaşlı davranırım; kalıbım bu,
ama birini dolandırmam. ´Kişi Kişiyi Kendinden Bilir` demişler ne güzel demişler.
hala ben bu metni bitiremeden yazıp duranlara söylüyorum: ilk girişimimde Godzilla kadar "taççaklı" lanse edilen bir resource'u kırınca gaza geldim, kabulümdür, ben de büyük bir özgüvenle bu thread'i açtım. Buradan birilerine salladım; ama gel gör ki sallamadıklarım bana salladıklarımdan daha çok taktı.
bana burada 3 sayfa tatava yapan adam sadece gülmeyi öğretirken, mixas 1 saatin altında bazı insanların bazı yöntemlerinin hafife alınmaması gerktiğini gösterdi.
bu konuda mixas'la anlayışlarımız aynı. adamı g0t ederken bile bi yararın dokunacak
şimdi yapın "aa kapak oldu" muhabbetini. ben hala mixas'ın puzzle'ını çözmeye çalışıyorum.
ha, benim dolandırıcı olacağımı düşünen arkadaş, scripti github'dan çektiğimi sanan şizofren dostlarım, esasında scripti başkasına kırdırdığımı düşünen uzaylı kardeşlerim;
size hayatta bol şans