Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maalesef disc-inventoryhud 'u kullanacak veya inceleyecek vaktim olmadı fakat mantığı şu weapon= weapon_pistol , component {}
şu şekilde tutmuyorsa tabi ki kaybolacaktır
maalesef disc-inventoryhud 'u kullanacak veya inceleyecek vaktim olmadı fakat mantığı şu weapon= weapon_pistol , component {}
şu şekilde tutmuyorsa tabi ki kaybolacaktır
Öncellikle selamlar:
Eklenti olarak düşük zırh(%30), orta zırh(%50), ağır zırh(%100) olarak giyilebilir bir eklenti.
Ek Olarak susturucu, el feneri, lüks(altın kaplama ), tutucu ve nicesini eklemenize yarıyor.
-
Scriptin
Öncellikle selamlar:
Eklenti olarak düşük zırh(%30), orta zırh(%50), ağır zırh(%100) olarak giyilebilir bir eklenti.
Ek Olarak susturucu, el feneri, lüks(altın kaplama ), tutucu ve nicesini eklemenize yarıyor.
-
Scriptin
Düzeltmek isteyen varsa client main.lua içindeki her itemin
"TriggerServerEvent('returnItem', item)"
kısmındaki return'u delete olarak değiştirdim.
"TriggerServerEvent('deleteItem', item)" item olduğu zaman kullanırlarsa silecek.
disc-inventoryhud weapon loadouttu kapatıyor her seferinde, zaten silahlar item şeklinde o yüzden. Bu durumu ancak her seferinde parçayı takarak çözebilirsin veya bunu bir loopa sokman lazım.
Hocam düz pistole mermi uyumlu değil diyor hash ekli olmasına rağmen. hash olayını nasıl yapıcaz bunun. combat pistol de heavy de vs görüyor ama pistolde görmüyor lütfen acil yardım edin
Öncellikle selamlar:
-
Scriptin