Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Diğer paketin aksine küçük boyutludur fakat bütün yolları değiştirmez. (Otobanlar,tramvay yolu vs.) Kurulum FiveM Application Data>citizen içindeki platform dosyasını indirdiğiniz dosyadaki platform dosyasıyla değiştirin. --Silah Sesleri
Diğer paketin aksine küçük boyutludur fakat bütün yolları değiştirmez. (Otobanlar,tramvay yolu vs.) Kurulum FiveM Application Data>citizen içindeki platform dosyasını indirdiğiniz dosyadaki platform dosyasıyla değiştirin. --Silah Sesleri
Bu patch yani herkesin kendi bilgisayarına yapması gereken. Ben bunu değil sunucuya script olarak ekleneni istiyorum. Forum da biri yorumda atmış fakat link çalışmıyor. Kendisine yazdım mesajıma dönmedi.