Merhaba arkadaşlar,
tgemre paylaşmış olduğu paketin üztünde bazı değişiklikler yaptım
Üzerinde yaptığım güncellemeler:
Envanter sistemini değiştirdim (Kullandığım envanter sistemini koydum) (Hala Disc)
Paketi indirdiğimde envanterin css çok farklıydı, değiştirdim
Para item halinde değildi, yapıldı
Gereksiz scriptleri kaldırdım
Artifacts güncellemesi yapıldı
server.cfg detaylandırıldı
database'deki 'items' tablosunda kilolar 0.1 olmuyordu, düzelttim + items tablosuna bazı item'ler eklendi (script değil) [0.1 sadece örnektir]
esx_kashacters eklendi (kullanmak isteyenler için)
esx_menu_deafult CSS değiştirildi
Paketten bazı görseller:
Server.cfg'den bazı görseller:
Eğer esx_kashacters kullanmak istemezseniz yapmanız gerekenler:
essentialmode < client < client.lua dosyasına girip aşağıda'ki kodu yorum satırından kaldırın:
kodu açmak için 6 satırındaki '--[[' işaretini silin
NOT: Tekrar söylüyorum 'Paket bana ait değil'. Sadece tgemre yaptığı temel paketin üstünde oynamalar yaptım.
Önemli: Disc-inventoryhud < config.lua girip kendinize göre ayarlamanız lazım
Tekrar burdan tgemre paketi yapıp paylaştığı için teşekkür ediyorum, tekrar eline sağlık
Bu ve bunu gibi paylaşımları discord sunucumda'da bulabilirsiniz, daha yeni açtığım için çok insan yok fakat gelirseniz destek konusundada yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar:
Üzerinde yaptığım güncellemeler:
Envanter sistemini değiştirdim (Kullandığım envanter sistemini koydum) (Hala Disc)
Paketi indirdiğimde envanterin css çok farklıydı, değiştirdim
Para item halinde değildi, yapıldı
Gereksiz scriptleri kaldırdım
Artifacts güncellemesi yapıldı
server.cfg detaylandırıldı
database'deki 'items' tablosunda kilolar 0.1 olmuyordu, düzelttim + items tablosuna bazı item'ler eklendi (script değil) [0.1 sadece örnektir]
esx_kashacters eklendi (kullanmak isteyenler için)
esx_menu_deafult CSS değiştirildi
Paketten bazı görseller:
Server.cfg'den bazı görseller:
Eğer esx_kashacters kullanmak istemezseniz yapmanız gerekenler:
essentialmode < client < client.lua dosyasına girip aşağıda'ki kodu yorum satırından kaldırın:
kodu açmak için 6 satırındaki '--[[' işaretini silin
NOT: Tekrar söylüyorum 'Paket bana ait değil'. Sadece tgemre yaptığı temel paketin üstünde oynamalar yaptım.
Önemli: Disc-inventoryhud < config.lua girip kendinize göre ayarlamanız lazım
Tekrar burdan tgemre paketi yapıp paylaştığı için teşekkür ediyorum, tekrar eline sağlık
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu ve bunu gibi paylaşımları discord sunucumda'da bulabilirsiniz, daha yeni açtığım için çok insan yok fakat gelirseniz destek konusundada yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.