Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım Geliştirilmiş Araba Anahtar Sistemi

• Konbuyu başlatan Oph3Z
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 34
  • Görüntüleme 8K

Oph3Z

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
codereal.tebex.io
Discord
discord.gg/codereal
Öncelikle Merhaba. Umarım paylaşımı beğenirsiniz. Öncelikle Script bana ait değildir internette buldum ve biraz üzerinde oynadım.

Üzerinde yapığım şeyler:

mythic_notify uyarladım.
Bazı ses sorunları vardı onları halletim.
Araçlar kilitlenmiyordu onu halletim.

KURULUM:
verdiğim linkten indirin. Sonra 'resources' klasörüne attın ve ardından 'server.cfg' veya 'common.cfg' ye 'start arabaanahtar' satırını ekleyin.

NOT: Bir sıkıntı çıkmış klasörün ismi değişmiş. siz klasörün ismini 'carremote' olarak değiştirin.

GEREKEN SCRİPTLER:

Daha fazla bilgi için:

İyi forumlar dilerim...

DF
Son düzenleme:
Dostum Galerinin Ymap ini Paylaşmayı Düşünüyormusun?

DF
Aynı Paylaşımı Bede Paylaşıcaktım Sorunlarını Fixliyordum Erkeden Halletmişsin Ellerine Sağlık Güzel Paylaşım

DF
güzel olmuş ellerine sağlık

DF
araba kitleme için bir kısa yol tuşu var mı? yoksa eklemek gerek anahtar ekranını açtığında karakter büyük hitimalle hareket edemiyor
kısa yol tuşu bildiğim kadarıyla yok fakat aracın içindeyken U tuşuna basıtığında dire açıp kapatıyor. Yani aracın içindeyken anahtar ekranı açılmıyor.

DF
araba kitleme için bir kısa yol tuşu var mı? yoksa eklemek gerek anahtar ekranını açtığında karakter büyük hitimalle hareket edemiyor
Öyle Bir Sıkıntısı Yok Araçtayken U ya Basınca Kilit Çıkmadan Kilitliyor Aracı Takılma Vb Olmuyor.

DF
Öncelikle Merhaba. Umarım paylaşımı beğenirsiniz. Öncelikle Script bana ait değildir internette buldum ve biraz üzerinde oynadım.

Üzerinde yapığım şeyler:

mythic_notify uyarladım.

KURULUM:
verdiğim linkten indirin. Sonra 'resources' klasörüne attın ve ardından 'server.cfg' veya 'common.cfg' ye 'start arabaanahtar' satırını ekleyin.

NOT: Bir sıkıntı çıkmış klasörün ismi değişmiş. siz klasörün ismini 'arabaanahtar' olarak değiştirin.

GEREKEN SCRİPTLER:

Daha fazla bilgi için:

İyi forumlar dilerim...

araç dışında u basıp kitlemeye basınca hiçbir işlem yapmıyor ve oyuncuyu bug ta bırakıyor

DF
hata veriyor mu? çünkü bende sıkıntısız çalışıyor

F8 de hata filan vermiyor ama panelde şu hatayı alıyorum alakası varmı bilmiyorum ama
SCRIPT ERROR: Execution of native 000000002f7a49e6 in script host failed.

DF
Konu güncellendi. Link değiştirildi. Ve konuyu tekrar bir göz attın. Ve Eğer yine sıkıntı çıkarsa yazın. Dosyanın ismini 'carremote' yapın.

DF
Bende scriptin tasarımı ile oynayıp paylaşacaktım. Script paylaşılmış bende tasrımıyla oynayayım o halde :D

DF
cr

Üzerinde yapığım şeyler:

mythic_notify uyarladım.

KURULUM:

NOT: Bir sıkıntı çıkmış klasörün ismi değişmiş. siz klasörün ismini 'carremote' olarak değiştirin.

GEREKEN SCRİPTLER:

Daha fazla bilgi için:

İyi forumlar dilerim...
credit fivemleak yazmayı unutmuşşun :(

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!