- Discord
- guneyct#0001
Adınız : Güney
Soyadınız : "Belirtmek İstemiyorum"
Yaşınız : 22
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Tecrübeniz : 4 yıldır Fivem içerisindeyim ve 2.5 senedir de hobi olarak bu işlerle ilgileniyorum.
Günlük Online Süreniz : Gün içerisindeki yoğunluğuma göre değişmekte fakat sabit +5 saat.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : guneyct#0710
Diğer Ek : Liste/haftalık/aylık olmak üzere 3 farklı hizmet vermekteyim. Sadece QBCore Framework' ü üzerinde hizmet vermekteyim. Size verebileceğim hizmetleri aşağıdaki bölümde daha detaylı açıklamış bulunmaktayım.
Verebileceğim Hizmetler
Soyadınız : "Belirtmek İstemiyorum"
Yaşınız : 22
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Tecrübeniz : 4 yıldır Fivem içerisindeyim ve 2.5 senedir de hobi olarak bu işlerle ilgileniyorum.
Günlük Online Süreniz : Gün içerisindeki yoğunluğuma göre değişmekte fakat sabit +5 saat.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : guneyct#0710
Diğer Ek : Liste/haftalık/aylık olmak üzere 3 farklı hizmet vermekteyim. Sadece QBCore Framework' ü üzerinde hizmet vermekteyim. Size verebileceğim hizmetleri aşağıdaki bölümde daha detaylı açıklamış bulunmaktayım.
Verebileceğim Hizmetler
- - Sıfırdan script yazabilirim. (Telefon yazmamı istemediğiniz sürece)
- - Scriptlerinizin Server ve Client tarafını optimize edebilirim.
- - Aldığınız hataları veya karşılaştığınız bugları düzeltebilirim.
- - Arayüz tasarlayabilirim (Ne kadar beğenirseniz artık )
- - Sciptlerinize istediğiniz özellikleri ekleyebilir ya da çıkartabilirim.
Yukarıda anlattıklarım dışında yardıma ihtiyacınız var ise yönlendirebileceğim kişiler de mevcut. Yaşadığınız küçük sorunlar için yardımcı oluyorum. Benimle iletişime geçmek için Discord adresimi kullanabilirsiniz.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
adresim üzerinden odalara bakabilir ya da
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
üzerinde bulunan projelerime bakabilirsiniz.