- Discord
- lil.dopeee#9999
İsmim : Ali
Yaşım : 16
Platform Üzerindeki Geliştirici Sürem : 1.5 yıl sanırım
Aktiflik Sürem : sosyal hayatına önem veren biriyim dolayısıyla günde en fazla 4 saat gibi bir süre
Bildiğim Yazılım Dilleri : LUA, C#, HTML, CSS, C++, BATCH Programming(dilden saymamak lazım), çok düşük düzey javascript
Referans Sayım : + 50
Sizler İçin Yapabileceklerim : Sunucunuzun ihtiyaç duyduğu çoğu şeyi yapabileceğimi düşünüyorum.
fivem platformunda şu dilleri biliyorum diye atıp tutan insanlar gibi yapmak yerine bildiğime dair örnekler göstermek isterim ;
C# :
- (6 saatte c# ile yaptığım bir oyun yazdığım bütün assetleri paylaşmayı düşünüyorum)
HTML - CSS :
CSS :
LUA - C++ :
LUA :
LUA :
Kitlelere hizmet etmeyi seven bir insan değilim dolayısıyla paylaşmadığım / tanıtmadığım birçok eklentim mevcut.
iletişim : lil.dopeee#8337
Yaşım : 16
Platform Üzerindeki Geliştirici Sürem : 1.5 yıl sanırım
Aktiflik Sürem : sosyal hayatına önem veren biriyim dolayısıyla günde en fazla 4 saat gibi bir süre
Bildiğim Yazılım Dilleri : LUA, C#, HTML, CSS, C++, BATCH Programming(dilden saymamak lazım), çok düşük düzey javascript
Referans Sayım : + 50
Sizler İçin Yapabileceklerim : Sunucunuzun ihtiyaç duyduğu çoğu şeyi yapabileceğimi düşünüyorum.
fivem platformunda şu dilleri biliyorum diye atıp tutan insanlar gibi yapmak yerine bildiğime dair örnekler göstermek isterim ;
C# :
HTML - CSS :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(geliştiriciler için tüm kaynakları sıfırdan yazılmış bir web sitesi yakında paylaşmayı düşünüyorum)CSS :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
LUA - C++ :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(herhangi bir platformda daha önce eşi benzeri yapılmamış bir koruma sistemi)LUA :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(FiveM platformu üzerinde eklenti olarak sadece LUA ile yapılan ilk ve tek otomatik restart sistemi)LUA :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
, Script - "dope-lamarsjob" Sunucunuz İçin İllegal Görev Sistemi | CO-OP / SOLO | GTAMP Tarzı KaynakKitlelere hizmet etmeyi seven bir insan değilim dolayısıyla paylaşmadığım / tanıtmadığım birçok eklentim mevcut.
iletişim : lil.dopeee#8337
Son düzenleme: