Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir tık atarlı bir arkadaş gibisin gördüğüm kadarıyla daha az gelişmiş versiyonu free paylaşıldı ve ben forumda atıldıgı için buraya attım herhangi bir yasak yok yönlendirdiğim yer yine fivemtürk konusudur iyi satışlar.
bir tık atarlı bir arkadaş gibisin gördüğüm kadarıyla daha az gelişmiş versiyonu free paylaşıldı ve ben forumda atıldıgı için buraya attım herhangi bir yasak yok yönlendirdiğim yer yine fivemtürk konusudur iyi satışlar.
Herhangi bir atar vb durum söz konusu değil, kendiniz herhangi bir şey yapmadan sadece link verip gelişmişlik düzeyine karar veremezsiniz. 'daha az gelişmiş' gibi söylemler yaptığınız için gereken cevap verildi. Bu şekilde cevap almanızın sebebi de forumdaki bir şeyi paylaşmanız değil bunda bir sorun yok ortada olan bir emeği kafanıza göre yorumlamanızdan dolayı 'atarlı bir arkadaş' üslubuyla cevap aldınız. Teşekkürler