selamlar,piyasada 30tl 50tl gibi komik fiyatlara satılan anticheatler ile karşılaştırmanızı istemiyorum.
Bizi diğerlerinden ayıran özellikler nelerdir?
-Diğer anticheatler gibi blacklist mantığıyla değil direkt olarak hileyi yakalama taraflı yazılan methodlar kullanıldı.
-Piyasada bulunan X-Y-Z ACleri gibi mevcut bir sistemi geliştirmek yerine yeni bir sistem yapıldı.
-Sözde değil herhangi bir hile girme durumunda anlık destek.
-Devamlı olarak update hizmeti
Anticheat özellikleri nelerdir?
-RedEngine - Hammafia gibi open source leaklanmış execler direkt olarak yakalanır.
-Anti Sql Injection, Sql Create
-Anti Explosion
-Anti ESX-Asi Menus
-Anti Prop Spawn
-70+ Leak Menu Yakalayabilecek method
-Anti Triggers
-Anti Blips
-Anti Hash Change
-5+ Farklı yakalayan method
-Anti Bypass
-Sunucunuza yapılan yeni methodlar bizden hizmet aldığınız süre boyunca fixlenir (2-12 saat)
Not: Ürettiğim her ürün Salak saçma boş eleştirilere kapalıdır. Ürünün gelişmesi ve ileriye taşınması için yapılabilecek her türlü eleştiriye açığım..
Satın almak ve bilgi almak için :
Sonraki güncellemelerden spoiler;
Olurda anticheat bypasslanırsa seçtiğiniz kullanıcının ekranındaki görüntüyü alabilirsiniz.
Bazı örnek log kayıtları ;
GLOBAL BAN
Projeye bir kaç gün önce php üzerinden çalışmaya başlamıştım fakat ch_c_haxte oldugu gibi phpden çektirip fivemden anticheatı banlatmak istemedim. Script olarak direkt base oluşturdum ve basedan çektiriyorum. Aylık olarak havuz güncellenecek.
Güncel Havuzdaki oyuncu sayısı : 425
Örnek log kayıtları ;
Bazı referanslarım;
Asgard Roleplay
Oasis Roleplay
Kattegat Roleplay
East Roleplay
Future Roleplay
Zeus Roleplay
Nirvana Roleplay
Fenris Roleplay
Saga Roleplay
Aegis Roleplay
Seth Roleplay
Venatro Roleplay
Pars Roleplay
Rise Roleplay
Turkiye Roleplay
Göktürk Roleplay
Atatürk Roleplay
River Zombie Survival
Bizi diğerlerinden ayıran özellikler nelerdir?
-Diğer anticheatler gibi blacklist mantığıyla değil direkt olarak hileyi yakalama taraflı yazılan methodlar kullanıldı.
-Piyasada bulunan X-Y-Z ACleri gibi mevcut bir sistemi geliştirmek yerine yeni bir sistem yapıldı.
-Sözde değil herhangi bir hile girme durumunda anlık destek.
-Devamlı olarak update hizmeti
Anticheat özellikleri nelerdir?
-RedEngine - Hammafia gibi open source leaklanmış execler direkt olarak yakalanır.
-Anti Sql Injection, Sql Create
-Anti Explosion
-Anti ESX-Asi Menus
-Anti Prop Spawn
-70+ Leak Menu Yakalayabilecek method
-Anti Triggers
-Anti Blips
-Anti Hash Change
-5+ Farklı yakalayan method
-Anti Bypass
-Sunucunuza yapılan yeni methodlar bizden hizmet aldığınız süre boyunca fixlenir (2-12 saat)
Not: Ürettiğim her ürün Salak saçma boş eleştirilere kapalıdır. Ürünün gelişmesi ve ileriye taşınması için yapılabilecek her türlü eleştiriye açığım..
Satın almak ve bilgi almak için :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sonraki güncellemelerden spoiler;
Olurda anticheat bypasslanırsa seçtiğiniz kullanıcının ekranındaki görüntüyü alabilirsiniz.
Bazı örnek log kayıtları ;
GLOBAL BAN
Projeye bir kaç gün önce php üzerinden çalışmaya başlamıştım fakat ch_c_haxte oldugu gibi phpden çektirip fivemden anticheatı banlatmak istemedim. Script olarak direkt base oluşturdum ve basedan çektiriyorum. Aylık olarak havuz güncellenecek.
Güncel Havuzdaki oyuncu sayısı : 425
Örnek log kayıtları ;
Bazı referanslarım;
Asgard Roleplay
Oasis Roleplay
Kattegat Roleplay
East Roleplay
Future Roleplay
Zeus Roleplay
Nirvana Roleplay
Fenris Roleplay
Saga Roleplay