Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru GCPhone için Sarı Sayfalar uygulaması

gorkembt

Üye
FT Kullanıcı
GCPhone scripti için Sarı Sayfalar ve telefondan para gönderme (havale) yapabilen banka uygulamasını nereden bulabilirim?

DF
bu ikisi benimde tam ihtiyacım olan şeyler ama sanırım bunu kimse paylaşmak istemiyor. Birkaç yerde aradım araştırdım kimse yardımcı dahi olmuyor. Artık aramaktan vazgeçtim kendim bişeyler yapmaya çalışacam

DF
Gcphone'scripti VoRP'den bahsediyorsanız oradaki dizayn özel olarak kodlanmış birşey kimse bunu ücretsiz paylasmaz oyuzden bulamassınız.

DF
Sarı sayfalar konusu için developer sitelerine bakabilirsiniz VORP'ye yapan arkadaş yabancı bir arkadaş eğerki bulabilirsem size github linkini atacağım buraya.

DF
VoRP yapılan Gcphone tasarımı Nopixel özel yaptırılmıştır herhangi bir yerden bulmanız mümkün olmayacaktır.

DF
Peki twitter'da fotoğraf paylaşabilme ve telefon üzerinden banka havale işlemini yapmak mümkün müdür?

DF
Sarısayfalar ile ilgili yardımcı olabilirim ücretli bir şekilde
discord:
hope#0006

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!