Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ScriptGAUNTH ANTİCHEAT | High Level of Security | GAC
Şey ya çok mu hirslandin klavye başında heyecan üzerine yazılmış bir cümleye benziyor anlıyorum seni bu ergenlik döneminde yanında olmalıyız varmi bir sıkıntın bana söyleyebilirsin
Bosa ugrastigim isten babanin yillik gelirini ortalama 2 ayda kazaniyorum saklaban. Bosa show yapma at video gorsun insanlar. Findik kadar beynin yok burada insanlara salliyorsun. 0.00 resmon oldugunu kanitlamani bekliyorum
Bosa ugrastigim isten babanin yillik gelirini ortalama 2 ayda kazaniyorum saklaban. Bosa show yapma at video gorsun insanlar. Findik kadar beynin yok burada insanlara salliyorsun. 0.00 resmon oldugunu kanitlamani bekliyorum
Hdjejdjsjjd bak bak işi gelire getiriyor herhangi bir sosyal aktivitesi olmayan birisinin bunu bana söylemesi tuhaf ama en komik tarafıda şu tanımadığın insanların konularına havalı gözükmek için yorum yapıyorsun gereksiz bir yapın var.
Hdjejdjsjjd bak bak işi gelire getiriyor herhangi bir sosyal aktivitesi olmayan birisinin bunu bana söylemesi tuhaf ama en komik tarafıda şu tanımadığın insanların konularına havalı gözükmek için yorum yapıyorsun gereksiz bir yapın var.
Sen toxicliği bırak sana harçlık göndereyim. Bu arada mod arkadaşlar ilgilenirse sevinirim konu içeriğini okumayan bu kardeşimiz toxic yorum yapmıştır.