Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba öncelikle bu forumdan çok script desteği aldım forumda ki herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Resmon 1 ile yüksek msli bütün scriptleri kendi yöntemlerimle çözdüm sadece gangster-holster kaldı 0.40-0.50 ms veriyor çok fazla alternatif bir script veya bir çözüm yolu var mıdır ?
Merhaba öncelikle bu forumdan çok script desteği aldım forumda ki herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Resmon 1 ile yüksek msli bütün scriptleri kendi yöntemlerimle çözdüm sadece gangster-holster kaldı 0.40-0.50 ms veriyor çok fazla alternatif bir script veya bir çözüm yolu var mıdır ?
script düzenleme hakkında yeterli bilgin var ise while döngülerini açmanı tavsiye ederim. %50 nin üzerinde performans sağlar sana.
Resten sonra 0.3 göstermesi normal. Kullanım alanı ve sürecine göre değişiklik gösterebilir sorgu tetiklemesine göre.