Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimde Bir Galeri Scripti Var Onu Npc Yapmak İstiyorum Ama Yeni Olduğum İçin Pek Bir Şey Bilmiyorum Nasıl Yapabilirim Yazabilecek Varmı?
birde Görüntüsünü Koyayım Yardım Edenler İçin Şimdiden Teşekkürler.
Elimde Bir Galeri Scripti Var Onu Npc Yapmak İstiyorum Ama Yeni Olduğum İçin Pek Bir Şey Bilmiyorum Nasıl Yapabilirim Yazabilecek Varmı?
birde Görüntüsünü Koyayım Yardım Edenler İçin Şimdiden Teşekkürler. Ekli dosyayı görüntüle 56161
Son Birşey Soracağım Dediğini Yaptım Ama şuanda Garaja Koymaya Çalıştığımda Aracı Benim Üstüme Algılamıyor Valedende Çağıramıyorum Aracı Benim Üstüme Devretmiyor Nasıl Düzelteceğim?
Son Birşey Soracağım Dediğini Yaptım Ama şuanda Garaja Koymaya Çalıştığımda Aracı Benim Üstüme Algılamıyor Valedende Çağıramıyorum Aracı Benim Üstüme Devretmiyor Nasıl Düzelteceğim?
Büyük ihtimalle ya galeri scripti owned_vehicles e yazdirmiyor ya da garaj sistemin buradan okumuyor.
Araci satin aldiktan sonra owned_vehicles tablosuna bak, eger oraya gelmiyorsa sorun galeride, geliyorsa sorun garajdadir.