Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüGaleriden Aldığım Aracı Garaja Bırakamıyorum
Merhaba, galeriden herhangi bir aracı alıyorum ve XXX plakalı araç artık sana ait dedikten sonra garaja gittiğimde "Bu araç senin değil!" diyor ve konsolda ekteki hatayı alıyorum ne yapmalıyım?
dediğiniz gibi yapıp denedim ancak yine de aracımı garaja almıyor bu araç size ait değil diyor, yanlış düşünmüyorsam aldığım araçları databaseime işlemiyor daha önce de galeri ve garaj scriptini değiştirdim ancak fayda vermedi
dediğiniz gibi yapıp denedim ancak yine de aracımı garaja almıyor bu araç size ait değil diyor, yanlış düşünmüyorsam aldığım araçları databaseime işlemiyor daha önce de galeri ve garaj scriptini değiştirdim ancak fayda vermedi
Siz aracı satın aldığınızda esx_vehicleshop veritabanına kaydı yapamıyor problem orda. Hatanıza baktığımda owned_vehicles tablosunda modelname yok diyor. Tablonuzda name yazan yeri modelname olarak değiştirip dener misiniz?
Siz aracı satın aldığınızda esx_vehicleshop veritabanına kaydı yapamıyor problem orda. Hatanıza baktığımda owned_vehicles tablosunda modelname yok diyor. Tablonuzda name yazan yeri modelname olarak değiştirip dener misiniz?