Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sorun devam ediyor. Lütfen yardım edin arkadaşlar. Önceden görüyordu fakat vehicleshop değşiştikten sonra görmemeye başladı. Aynısı mekanik içinde geçerli. Bunu halledersem mekaniğide çözmüş olucam. Lütfen yardım
Şöyle ki hocam önceden galeride çalışıyordu. Galeri scriptini değiştirmek zorunda kaldım. Ondan sonra çalışmaz oldu. Çalışıyor ama parayı sıfır gösteriyor. Şuan sadece galeri ve mekanikte bu sorun var. Galeri çalıştığı zamanlar mekanik gene çalışmıyordu zaten.
Açıkçası daha önceden hiç yaşamadığım bir sorun, belki jobları societyden önce başlattığınızdan vs. olabilir. Bir deneyin olmazsa discorddan bana ulaşın. society, extended, showcommands herşeyden kaynaklanabilir diye düşünüyorum.
hocam sorunu buldum. showcommand scriptini restartlayınca mekanikte, galeride görülüyor ama sunucuyu kapatıp açınca yine kayboluyor. İlla server açıkken restartlamak gerekiyor oyun içinden. Bu niye oluyor bilgin var mı