Bu script, sunucularınızdaki araç kiralama, polis garajı, mekanik garajı gibi bir çok sistem için uygundur. Mantık şu şekilde; configden ayarladığın bir npc ve araç spawn konumu oluyor. Npc ile etkileşime geçtiğinde eğerki mesleğin varsa ( ki meslek gereksinimi olup olmıycağınıda ayarlayabiliyorsun ) menü açılıyor. Açılan menüde araçlar çıkıyor ve bunlardan birini seçip o aracı çıkartabiliyorsun. Config üzerinden targetin, notfiy'in, progressbar'ın ve menünün qb mi ox mu olucağını seçebiliyorsun. Ayrıca bu scriptte "data" adı altında geçen bir sistem daha mevcut. Bu data, her konum için ayrı true false şeklinde ayarlanabilen ( tek scriptte hem kiralama hemde polis garajları gibi garajlara eklenmesi için ) ve çıkartılan aracın sizin datanıza kaydedip kaydetmiyceğinizi ayarlayabileceğiniz bir sistem mevcut. Configde tek bir yerden birden fazla araç ve ya tek bir npc den birden fazla araç çıkartma gibi daha nice özellikler mevcut. Normalde ui ile yapıcaktım fakat piyasada bu sistemin benzer ücretsizleri olduğu için insanların tercih etmiyceğini düşündüm. Çok talep gelirse harici güncellemeler getirebilirim fikirleriniz benim için değerli. Herkese bu sistemi paketinde kullanmasını öneririm. QBCore ve QBOX desteği mevcuttur. ( isim konusundaki kararsızlığım sonucu adını böyle yaptım 0 bir garaj sistemi değil. Her türlü garaj ile entegrelidir. )
indirme linki:
iletişim için discord adım: .galaxydev.
özet olarak hem kiralama hem dataya kaydetmeli meslek garajı var daha detaylı anlamak isterseniz configi inceleyebilir ve ya yazıyı okuyabilirsiniz.
indirme linki:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
iletişim için discord adım: .galaxydev.
özet olarak hem kiralama hem dataya kaydetmeli meslek garajı var daha detaylı anlamak isterseniz configi inceleyebilir ve ya yazıyı okuyabilirsiniz.