Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım [FYAC / ECONOMY] 7/24 EKONOMİ KONTROLCÜSÜ.

Raider

Üye
FT Kullanıcı
50285

DOSYA:
VT:

NOT: Dosya sifrelidir, sebebi ise ismini değiştirip satanları engellemektir, eğer script adı değiştirilir ise CMD kapanır.
Config.Admins = {
steam:hex -- hex bilgilerini bu kısma girerek kişinin, sistem tarafından yakalanmamasını sağlayabilirsiniz, iyi kullanımlar.
}

DF
Son düzenleme:
+rep Ben şimdi lisansı kırıcam tamam mı sonra ismini değiştirecem satacam ok (!)

DF
Diyecektim ama velevkin bogazıma dizildi keşke paylaştıgın klasörün adını düzgün yazsaydın da 15 kişi oyundan atmasaydı :)kullanmayacagım malesef bu tarz minik hatalar varsa ilerde neler olabilir tahmin bile etmek istemiyorum

DF
Son düzenleme:
Diyecektim ama velevkin bogazıma dizildi keşke paylaştıgın klasörün adını düzgün yazsaydın da 15 kişi oyundan atmasaydı :)kullanmayacagım malesef bu tarz minik hatalar varsa ilerde neler olabilir tahmin bile etmek istemiyorum

IP Check icin, herhangi bir request yollamıyorum cmd üzerindeki IP:xx olayıyla birlikte neden böyle bir görüntü attın bilmiyorum, ve en üst kısım da söylemiştim eğer dosyanın ismi değiştirilirse cmd kapanıcaktır diye, eğer sistem taraflı bir hata ise dün güncelleme attım 23:00 civarı bilgin olsun, gecikme ve fazla ms problemi cözüldü.

DF
Son düzenleme:
eline sağlık,kendi düşüncem şifrelemen saçma olmuş kimsenin satacağını düşünmüyorum düşünce güzel fakat yapımı basit demek istediğim bunu şifrelemek yerine insanlarında incelemesi için source code olarak paylaşsaydın daha iyi olabilirmiş.eline sağlık

DF
IP Check icin, herhangi bir request yollamıyorum cmd üzerindeki IP:xx olayıyla birlikte neden böyle bir görüntü attın bilmiyorum, ve en üst kısım da söylemiştim eğer dosyanın ismi değiştirilirse cmd kapanıcaktır diye, eğer sistem taraflı bir hata ise dün güncelleme attım 23:00 civarı bilgin olsun, gecikme ve fazla ms problemi cözüldü.
aynen bedava paylasıyorsan şifrelemek saçma bi tık bu arada ben isim değişmedim dosya adı küçük harflepaylasılmış cmd bana büyük harfle gösteriyor ve birden bire her yerde aşırı npc spownlandı bedava paylasıyorsanız bence kilidi kaldırın bu konunun mevzusu geçmişti parayla satacaktınız tepki gelmişti o konuyu hatırlıyorum o yüzden içinde call back vs varmı bilmiyoruz neye güvenip kuralımkisorunlar açamayacagından nasıl emin olalım yararlı bişey yapıyorsanız tam yapın gösterip tadına baktırmamak tuhaf

DF
Paket satın alıyorsun dibine kadar şifreliyor, Adamlara yazıyoruz azar işitiyoruz :) Çokta mühim arkadaş değiller.. Şifrelemesi doğası gereği var..

DF
evet şifresiz halini bekliyoruz iyilik yapacaksanız tam yapın içinde ne oldugunu bilmediğimiz bedava kaynakdan bacdoor olmadıgını nasıl ispatlayabilirsin ?

DF
evet şifresiz halini bekliyoruz iyilik yapacaksanız tam yapın içinde ne oldugunu bilmediğimiz bedava kaynakdan bacdoor olmadıgını nasıl ispatlayabilirsin ?
Tüm amacım, senin 10 veya 100 ceken sunucuna saldırmak zarar vermek değil, işim korumak neden kendi ayağıma sıkayım indirme hocam sana zorla indir diyen yok tek yapman gereken, scriptin adını "fyac_economy" yerine "FYAC_Economy" yapmak, gözden kaçtığı icin uyarı verip kapatıyor kendini.

DF
Dostum selam,

Yapmış olduğum testlere göre limitleri aşınca discorda sürekli mesaj atıyor bir kısıtlaması yok ve admin olarak kendimi steam:2354345342jsdls olarak whiteliste alıyorum yinede düşmeye devam ediyor bunlar düzeltilirse kullanmak istiyoruz.

Kick özelliğini kapatıp discord metin kanalınıda süre limitli yaparak sorunu bir nebze çözdüm.

DF
Son düzenleme:
CMD kapanma ve gereksiz tüketim sorunu cözüldü, bir kac ufak eklemeler yaptım hilecilere süpriz olsun.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!