Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu duyuru sistemini anlamadım. Seconds for the announcement olayı nasıl işliyor oraya girdiğimiz sayı ne işe yarıyor anlamadım. Bunun yanında gerekli scriptlerin benim düzenlediğim versiyonları dediğin versiyonlarına nerden ulaşacağım anlamadım.
Tüm dosyalar githubda var. Süre girersen duyuru için otomatik restart sistemini kullanırsan belirlediğin süre kaldığında otomatik duyuru atıyor sistem.
bunları script gibi sunucuya mı ekleyeceğim yoksa FX controller içine mi atmam lazım anlayamadım. How to setup videosunda FX Controller anlatmışsın,bu dosyaları nereye atacağımı çözemedim.
Şöyle anlatıyım. Şuan video atamam. Gerekliyse atabildiğimde atarım. FX Controller programında userlist üzerinde herhangi bir kick veya ban yapamıyorum + all kick komutunu da yapamıyorum. Konsolda veya sunucu konsolunda herhangi bi hata yok tıklıyorum evet diyorum bi etkisi olmuyor.