Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba bir çok oyunda 120 150 fps görüyorum full ayarlarda fakat FiveM'e gelince 40 50 fps alıyorum yardımcı olurmusunuz grafik ayarları vs herşey düşük bu arada sistem özelliklerimi yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim
AMD Radeon RX 570 4GB
AMD Ryzen 5 1600 3.2ghz
8 GB Tek Ramım Var
Fivem'in GTA V'den daha fazla eklentisi olduğu için RAM Kullanımı fazlasıyla yüksek oluyor.8 GB RAM Alman sorunu ortadan kaldıracaktır.(4 5 ay öncesine kadar bende 8 GB RAM Kullanıyordum sürekli drop yiyip 20 30 alırken RAM'i 16 yaptığım zaman drop sorunu ortadan kalktı ve FPS 50 60'lara çıktı.)
FiveM de bu aralar onlardan kaynaklı updatelerden dolayı fazla crash ve fps kaybı görülmekte. Normalinden daha da az fps alabilirsin ancak o sistem ile pek fps alınamaz FiveM de droplar vs. yaşayabilirsin