Merhaba adım Makaveli Bilgisayar Mühendisliği İngilizce 2. sınıf öğrencisiyim yaklaşık 1 yıldır da Fivem camiasındayım. Ria Roleplayin sahibiydim ve sürekli başka paketler satın alıp kullanmak zorunda kalıyordum ben de kendimi geliştirip paket yapımına karar verdim . Çoğu insanın yapmak istediği sunucuyu tam taslak bir şekilde elime aldım ve çoğu özelliğini yerine getirdim. Scriptler son sürüm framework üzerine kuruludur ve tamamen günceldir. Çoğu scriptin optimizesini sağladım ve gereksiz yük bindiren tüm özellikleri değiştirdim...
FİVEM PAKET GENEL ÖZELLİKLERİ
- ES EXTENDED V1 FİNAL MODE
- DİSC İNVENTORY
- YAPAY ZEKA GANG SİSTEMİ
- MALUM SUNUCU KASHACTERS (FurkanGM)
- MLO MOTEL (FurkanGM)
- TOKOVOİP KALKTI MUMBLEVOİP GELDİ .
- Telefon ve telsiz mumblevoip uyumlu.
- vMenü iptal edildi.
- Utku arkadaşımın bir kaç scriptini pakete sorunsuz bir şekilde duyarladım (Açık kaynaklar tabiki de)
- Tüm scriptlerin notifyleri mythic_notify a verildi.
Kısaca çok fazla özellik geldi içinde çok fazla göremeyeceğiniz css html tasarımları baştan sonra düzeltilen scriptler de görüceksiniz şuna eminim ki hoşunuza gidecek çok şey olucak... Yaklaşık 10 gün içerisinde satışa sunacağım... Detaylı bilgi için
Discord ID : Makaveli#0003
FİVEM PAKET GENEL ÖZELLİKLERİ
- ES EXTENDED V1 FİNAL MODE
- DİSC İNVENTORY
- YAPAY ZEKA GANG SİSTEMİ
- MALUM SUNUCU KASHACTERS (FurkanGM)
- MLO MOTEL (FurkanGM)
- TOKOVOİP KALKTI MUMBLEVOİP GELDİ .
- Telefon ve telsiz mumblevoip uyumlu.
- vMenü iptal edildi.
- Utku arkadaşımın bir kaç scriptini pakete sorunsuz bir şekilde duyarladım (Açık kaynaklar tabiki de)
- Tüm scriptlerin notifyleri mythic_notify a verildi.
Kısaca çok fazla özellik geldi içinde çok fazla göremeyeceğiniz css html tasarımları baştan sonra düzeltilen scriptler de görüceksiniz şuna eminim ki hoşunuza gidecek çok şey olucak... Yaklaşık 10 gün içerisinde satışa sunacağım... Detaylı bilgi için
Discord ID : Makaveli#0003
Moderatör tarafında düzenlendi: