Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım Fixlenmiş Ve Entegreli İllegal

• Konbuyu başlatan bro4136
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 3K

bro4136

Üye
FT Kullanıcı
Merhabalar daha önceden paylaştığım illegal scripti ile karavanda meth pişirme entegreliydi fakat hatası vardı çözüp sizere tekrar sunuyorum

Arkdaşlar eğer itemleri okuturken sıkıntı çıkarıyorsa lütfen tek tek itemleri siz ekleyin.Özelllikle Disc-inventoryhud kullanlarda oluyor bu sorun.

Scripti açıklıyım sizlere illegal olarak kokain,ot,efedrin,meth var ama kokain ile ephederini iptal ettim onların tarlasından yine aynı şekilde topluyorsunuz ve işleme yerlerinde işliyorsunuz 5 taneye 1 tane lityum ve aseton veriyor bunları birde taşınılabilri labaratuvar varsa Journey marka karavan ile şehrin uzağına gidiyorsunuz ve G basıp meth üretiyorsunuz %25 olunca sorular soruyor sizlere ona göre meth vericek.Öbür illegalerde bildiğiniz illegaler

DF
eller,ne sağlık

DF
numarasına basın diyor fakat sağ üstte sadece yazılar var onu nasıl yapıcaz ?

DF
disc-inventoryhud kullanan arkadaşlar için diyorum client.lua da ki Keys leri değiştirmeniz gerek bizim için 123 çalışmıyor

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!