Öncelikle merhabalar 2018-2019 dan beri bir çok sunucu açtım ve tutanı oldu tutmayanı oldu amacım o dönemdeki fivem zevkini kültürünü bi nebzede olsa fiveme geri getirmek
şuanda bu zevki verebilen sunucu sayısı eskisine göre çok az ve çoğu kişi bu olaydan dolayı fivemden uzaklaşmakta fivemdeki eski sadelik hiç bi şekilde kalmadı çoğu sunucuda aynı muhabbetler gördüğüm kadarıyla insanların amacı rol yapmaktan daha çok çatışma vsvs
benim gibi düşünen ve sunucu açmak yada yönetmek isteyen arkadaşlar bana dm yada discord üzerinden ulaşabilirler
Sunucunun Herşeyi Hazır
kendim normaldede developerlık yapıyorum sunucunun paketi hazır tabi aramızda ekiptekilerle veya ortak olmak isteyen bi arkadaş varsa tabiki pakette oynamalar yaparız
discord hazır adı vs özel linki filan herşeyi hazır
kurulacak olan ekipden istenitenilen ve beklenenler
ekipden genel olarak beklenen pek birşey yok
olgun davranışlar sergiliye bilmek önemli olan maksat oyun oynamak rol yapmak
şuanda bu zevki verebilen sunucu sayısı eskisine göre çok az ve çoğu kişi bu olaydan dolayı fivemden uzaklaşmakta fivemdeki eski sadelik hiç bi şekilde kalmadı çoğu sunucuda aynı muhabbetler gördüğüm kadarıyla insanların amacı rol yapmaktan daha çok çatışma vsvs
benim gibi düşünen ve sunucu açmak yada yönetmek isteyen arkadaşlar bana dm yada discord üzerinden ulaşabilirler
Sunucunun Herşeyi Hazır
kendim normaldede developerlık yapıyorum sunucunun paketi hazır tabi aramızda ekiptekilerle veya ortak olmak isteyen bi arkadaş varsa tabiki pakette oynamalar yaparız
discord hazır adı vs özel linki filan herşeyi hazır
kurulacak olan ekipden istenitenilen ve beklenenler
ekipden genel olarak beklenen pek birşey yok
olgun davranışlar sergiliye bilmek önemli olan maksat oyun oynamak rol yapmak
Sunucu discord linki :
Discord adım : halittosun38
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Discord adım : halittosun38