Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

FivemTurk Moderator Döngüsü

laot

Üye
FT Kullanıcı
Discord
laot#2599
a̶̛̼͈̦̠͓̦̅̊̓͝͝k̸̮͑̊̋̄̉̎̅ı̸̞̉̉͂̈́̉͊͐̌̕͜ḷ̵̭͍̘̞̈̈́̿̀̒̇̆̅ ̴̡̰̪̠̥̥̥̦͗̈́̐͆͒͠ŝ̶̮͖̤̳̝̹̻̍̽̌̉̆́̎̃͘a̵̪̺̎̀̓̎͗̋͋̉͛̉ğ̶̜̠̖͚̪̭̟̀́̚͜ļ̵̛͈̗̥̟̮̂̑̒̍ı̷̘̽̐̈́̍ͅn̴̜̳͔͚͇͖͍̬̦̆̍̓͗̈́͐̈́͗̀͝ı̸͙̰͕̀̿̆͐͛͝ ̵̮̙̜͉͇̗̰̺̓͋͜ͅḱ̸̢͙̹͇̼̝̥͓͜ã̵̡̛͙̆̊y̷̛̛̥͚̅̂̋͌͑̔̾b̴̙̫͔͛̆̇̊̇͜͝ȩ̴͎̩̰͖̠͍͌̃͋͜͠͝t̶̛͖̍̎͆͠

DF
abi atma şöyle şeyler ?

DF
abi atma şöyle şeyler ?

m̷͇͑̈́̈́̿e̴̡̜̜̫̙̪̒̓̀́̄̋̈́͜͝n̶͕͐̈̚t̴̩̠̹͗͐a̷̛͖͍̣̼͖̎͗͂̀̓̔̇̕l̴̨̝̟̻͇̼͖̣̆͒̐̿̆͌̕͠ͅ ̶̩̟̩̥̀́̀͘ç̵̡͕̱͙̲̩͕͋̽̈́̏̆̇͜͝͝ͅǫ̷̠̯̗̯̈̈́ͅͅk̶̳͕̳͂̿̎́̄͝ü̶̜͉͔͓̥̯̳͋͋̾̒̀̀̈́͜ņ̶̢̝̦̱̼̬̄̈́͛̑̈́͗̚t̷͖͍̪̼͖̪͑͛͐̊͝ü̶̡̉̑̒̈͛̈́̕͘̕͝ͅ

DF
あなたの正気を失う。

DF
a̶̛̼͈̦̠͓̦̅̊̓͝͝k̸̮͑̊̋̄̉̎̅ı̸̞̉̉͂̈́̉͊͐̌̕͜ḷ̵̭͍̘̞̈̈́̿̀̒̇̆̅ ̴̡̰̪̠̥̥̥̦͗̈́̐͆͒͠ŝ̶̮͖̤̳̝̹̻̍̽̌̉̆́̎̃͘a̵̪̺̎̀̓̎͗̋͋̉͛̉ğ̶̜̠̖͚̪̭̟̀́̚͜ļ̵̛͈̗̥̟̮̂̑̒̍ı̷̘̽̐̈́̍ͅn̴̜̳͔͚͇͖͍̬̦̆̍̓͗̈́͐̈́͗̀͝ı̸͙̰͕̀̿̆͐͛͝ ̵̮̙̜͉͇̗̰̺̓͋͜ͅḱ̸̢͙̹͇̼̝̥͓͜ã̵̡̛͙̆̊y̷̛̛̥͚̅̂̋͌͑̔̾b̴̙̫͔͛̆̇̊̇͜͝ȩ̴͎̩̰͖̠͍͌̃͋͜͠͝t̶̛͖̍̎͆͠

DF
Forumda yetkili olup forumdan ayrıldıktan sonra foruma savaş açmayan yada kaymayan bi yetkili oldumu ya. Moda oldu forumda yetkili olup ayrılınca sallamak. xD
Bana nedense yemek yediğin kaba sıçmak gibi geliyor.

DF
Forumda yetkili olup forumdan ayrıldıktan sonra foruma savaş açmayan yada kaymayan bi yetkili oldumu ya. Moda oldu forumda yetkili olup ayrılınca sallamak. xD
Bana nedense yemek yediğin kaba sıçmak gibi geliyor.
İsim duyurmak sadece amaçları dostum başka bir şey değil. Burada pohpohlanıp buradan kazandığı kitle ile buraya karşı çıkmaya çalışıyor :Dd

DF
اسدور هذه الحلقة ستكون جيدة جدا

DF

+

DF
Devamı Forum tutmadığı için forumunu kapat ve ft den tekrar ft ye geri donmej

DF
Sonrasında bana özelden yazılır;

-Abi
--Efendim
-Banımı açar mısın forumu kapattık.

Sürekli olarak yaşanan bir döngü halinde, buradan her gittiklerinde bu forumun ciddi ciddi çökeceğini düşünenler var. Bir kısmı yetkili olma hevesi ile gidiyor onlarda banlanıyor buradan onlara yazık oluyor gerçi yetkilikten ayrılınca geri banlarını açıyoruz çünkü onlar bir hevesle yapıyor bu işi ama üzülüyorum.

FivemTurk adına bir sorun yok ben burayı olabilidiğince toxic kitleden huzur bozan kitleden ve dolandırıcı kitleden uzak tutmak için elimden geleni yapıyor ve yapmaya devam edeceğim. Üye sayımız her geçen gün artıyor çok yakında elime kargo ulaşacak 30K üye çekilişi geliyor onunda haberini buradan vermiş olayım.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!