Merhaba değerli forum üyeleri, FivemTürk olarak bu forumu daha nezih ve temiz bir ortam haline getirmek için çalışmalarımızı her gün sürdürüyoruz.
Bu çalışmamızda forum adresimizi herkese açık kayıtlara kapatıyoruz. Sadece Davet Kodu olan kişiler forum üzerine kayıt yaptırabilecektir.
Peki kayıtlar nasıl olacak ?
Kayıtlar sırasında kayıt yaptırmak isteyen kişiden davet kodu istenilecek, eğer davet kodu girmez ise kişi kayıt olamayacak.
Tüm Üyelerimizin her ay 1 kişiyi davet etme hakkı vardır, Kontenjan Forum Yönetimi tarafından açıldığında jeton oluştur bölümü aktif olur, aksi halde gözükmez.
Peki nasıl ekstra davetiye hakkı kazanırım ?
* En az 3 aylık üye olmak
* Davetiye hakkı forum içinde geçirdiğiniz süre ve yazdığınız mesajlar göz önünde bulundurularak yönetim tarafından davetiye hakkı tanımlanacaktır zaman zaman.
Tanıdığınız, FivemTürk'a ve diğer kullanıcılarımıza faydalı olabileceğine inandığınız veya FivemTürk'ün kullanıcıya fayda sağlayabileceğini düşündüğünüz herkesi davet edebilirsiniz.
Davetiye Kodu Talep Etmek için Tıklayın
Davetiye Kodu Talep Etmek için Tıklayın
Belirli bir ücret veya takas karşılığında fiziki veya sanal bir şey karşılığında tanımadığınız kişilere davetiye gönderimi yasaktır. Tespiti halinde davet gönderen kişi yasaklama cezası alacaktır.
Davetiye Haklarınızı, tanıdıklarınıza ve FiveM ve Dijital işler için ihtiyacı olan kişilere gönderiniz.
BURADAN Davetiye Haklarınızı görebilir oluşturabilir ve davetiye kodunu kayıt yaptırmasını istediğiniz kişiye verebilirsiniz.
NOT: Oluşturulan davet kodları oluşturduğu saat ve tarihten itibaren 3 gün boyunca geçerlidir, eğer kullanılmazsa geçerliliğini kaybedecektir.
Aşağıda resimli ve adım adım davetiye kodlarınızı nasıl görebileceğiniz ve oluşturabileceğiniz gösterilmiştir.
Son düzenleme: