Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Discord Sunucusuna Yetkililere Yazmak Olduğunu Zaten Belirtiyorlar Bende Yemiştim , İtiraz Etsen Bile MAX 2 Gün Azaltırlar
Discord dan Sormak Ban Süresini Bile Uzatıyor Tarzı Bir Söylem Duymuştum
Discord Sunucusuna Yetkililere Yazmak Olduğunu Zaten Belirtiyorlar Bende Yemiştim , İtiraz Etsen Bile MAX 2 Gün Azaltırlar
Discord dan Sormak Ban Süresini Bile Uzatıyor Tarzı Bir Söylem Duymuştum
Banları sistem atıyor bir kişi manuel olarak atmıyor şuana kadar senin gibi haksız olarak banlanan kişilerde oldu fakat herhangi bir şekilde ban açma söz konusu olmadı fivem tarafından o yüzden boşuna çabalama kendini yorarsın farklı şekillerde banını açmaya çalışma perma banlanabilirsin , 13 gün beklemek iyi çözüm olacaktır.
Banları sistem atıyor bir kişi manuel olarak atmıyor şuana kadar senin gibi haksız olarak banlanan kişilerde oldu fakat herhangi bir şekilde ban açma söz konusu olmadı fivem tarafından o yüzden boşuna çabalama kendini yorarsın farklı şekillerde banını açmaya çalışma perma banlanabilirsin , 13 gün beklemek iyi çözüm olacaktır.