Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba fivemde bulunan sunucularda karakter oluşturma ekranı gelmiyor ad soyad, boy kilo ekranı gelmiyor fare geliyor ama ona benzer paneller gelmiyor yardım ederseniz sevinirim (fivem de yeniyim)
Arkadaş yeni olduğu için o kısımları bilmiyor olabilir. Fivemin kurulu olduğu kısima gidin. Oradan fivem application data kısmına girin. Ve oradaki cache klasorünü temizleyin.
Arkadaş yeni olduğu için o kısımları bilmiyor olabilir. Fivemin kurulu olduğu kısima gidin. Oradan fivem application data kısmına girin. Ve oradaki cache klasorünü temizleyin.
birisine söyledim bunu bana bir dosya attı esx_skin diye ama daha bir şey söylemedi var olan esx klasörünü sil bunu at dedi ama bulamadım, arkadaşlarıma sordum sunucu dosyaları ile ilgili dediler senlik bir şey değil dediler bilmiyorum ama
birisine söyledim bunu bana bir dosya attı esx_skin diye ama daha bir şey söylemedi var olan esx klasörünü sil bunu at dedi ama bulamadım, arkadaşlarıma sordum sunucu dosyaları ile ilgili dediler senlik bir şey değil dediler bilmiyorum ama
normal bir oyuncuyum daha önce girmediğim bir sunucuya girdiğim zaman ekrana fare geliyo ama ne ad soyad, boy, kilo ve yaş kısmı gelmiyor ayrıyeten vice city ekranı geliyor ama şehrin rastgele kısmına kamera koymuşsun arabalar ve yayalar hareket ediyor ama o ekran değişmiyo normalde olması gereken fivem i açarsın esc basarsın play kısmı falan filan gelir oda gelmiyo bu resmi google dan buldum bu da gelmiyo bende serverlara f8 den bağlanıyorum