Nushret ymapimi yaparken inanılmaz bir hata ile karşı karşıya kaldım. Ofis yapmak için binanın dosyalarını modellemek üzere modelleme programıma geçirdim. Ve yanlışlık ile hiçbir değişklik yapmadan kayıt yaptım. Kayıt yaptığım ve üzerinde hiçbir değişiklik olmayan binayı açtığımda polygon değerinin yükseldiğini farkettim. İlk gördüğünüz fotoğraf binanın oyun içindeki polygon değerini göstermekte. 2. Fotoğrafımız ise sadece editlemek üzere açılan ve hiçbir değişiklik yapılmadan kayıt edilen binaya ait. Gördüğünüz üzere polygon ve verticle değerlerinde yüksek bir artış var. Bu artış programa editlenmek üzerine yüklenirken yaşanıyor. Büyük binaların editlenmesinin sağlıklı olmadığını düşünüyoruz. Ve kapısı açılmış mekanlar yapmak yerine... (Devamı Aşağıda)
mekanların içine hali hazırda GTA5'in modellemiş olduğu ofisleri yada evleri yerleştirip teleport koyuyoruz. Daha sağlıklı olduğunu düşünüyoruz.
mekanların içine hali hazırda GTA5'in modellemiş olduğu ofisleri yada evleri yerleştirip teleport koyuyoruz. Daha sağlıklı olduğunu düşünüyoruz.