Merhaba Ben Alp Eren Gta5 Oyununa Uzun Zamandır İlgim Var Fakat Malum Doların Uçması Ve Maddi Zorluklardan Dolayı Bu Oyunu Kaldıracak Bir Cihazım Olmadı.
Botu Yaparken Arkadaşlarımın Sunucularını Kullandım Ve Kendileri Test Ettiler. Botumun Çalışma Mantıgı Eger Discord Sunucunuzda Kişiye Whitelist Permi Verdiyseniz Kişi Sunucuya Bağlanır Eger Belirlenen Rol Yok İse Sunucuya Girişte Belirlenen Hatayı Verecektir. Botumuzda Log Ayarlarıda Mevcuttur İstege Göre Degiştirmeler Yapılabilir. Botumuzda Oyundaki Oyuncuları Gösteren Bölümde Mevcuttur. Şimdi Birkaç Görsel Ekleyelim;
Oyundaki Oyuncuları Gösteren Bir Menü,
Bu Kımında İse Botun Oynuyor Yerinde Sunucuda Kaç Kişi Oldugunu Gösterir
gç Yazan dosyalar Giriş Çıkış Mesajları İçindir Düzenlenebilir(Elimde Birkaç Komut Dosyası Daha vadır ck,plakadegiş,telno degiş)
Fiyat Almak İçin Discord Adresime Gelebilirsiniz: Lasty#4891
Referanslar
RougraV #BETA
Cristo RP
Botu Yaparken Arkadaşlarımın Sunucularını Kullandım Ve Kendileri Test Ettiler. Botumun Çalışma Mantıgı Eger Discord Sunucunuzda Kişiye Whitelist Permi Verdiyseniz Kişi Sunucuya Bağlanır Eger Belirlenen Rol Yok İse Sunucuya Girişte Belirlenen Hatayı Verecektir. Botumuzda Log Ayarlarıda Mevcuttur İstege Göre Degiştirmeler Yapılabilir. Botumuzda Oyundaki Oyuncuları Gösteren Bölümde Mevcuttur. Şimdi Birkaç Görsel Ekleyelim;
Oyundaki Oyuncuları Gösteren Bir Menü,
Bu Kımında İse Botun Oynuyor Yerinde Sunucuda Kaç Kişi Oldugunu Gösterir
gç Yazan dosyalar Giriş Çıkış Mesajları İçindir Düzenlenebilir(Elimde Birkaç Komut Dosyası Daha vadır ck,plakadegiş,telno degiş)
Fiyat Almak İçin Discord Adresime Gelebilirsiniz: Lasty#4891
Referanslar
RougraV #BETA
Cristo RP