Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 7 işletim sistemine sahip bi bilgisayar kullanıyorum ve Localhostta (Hangi paket olursa olsun) hiçbir şekilde kayıt ekranı gelmiyor ayrıca Cmd de çok fazla Mysql hatası alıyorum işletim sistemimle mi alakalı sizce?
Not : Birden fazla paket ve kashacters kullandım fakat çözülmedi
İşletim sistemi hakkında olduğundan bir fikrim yok ama paketlerin databaselerini kurmadığınızdan dolayı mysql hatası alıyor olabilirsiniz. Paketlerin databasini kurduktan sonra hataları almıyacaksınız.
İşletim sistemi hakkında olduğundan bir fikrim yok ama paketlerin databaselerini kurmadığınızdan dolayı mysql hatası alıyor olabilirsiniz. Paketlerin databasini kurduktan sonra hataları almıyacaksınız.