Tekrardan merhabalar!
Sizlere fivemde vdssiz nasıl çoklu oynanacağını anlatacağım.
Aslında o kadar kolay birşeyki anlatmaya bile gerek yok mantık kurarak yapabilirsiniz fakat bilmeyen arkadaşlarım için anlatacağım :
Öncelikle google'a hamachi indir gibi şeyler yazarak hamachiyi indiriyoruz.
Evet hamachiyi indirdik. O halde adımları teker teker takip ediniz.
1-) [Resim koymuyorum buraya] Öncelikle hamachiden kayıt oluyorsunuz. Kayıdınız varsa 2. adıma geçiniz.
2-) Hamachinin güç düğmesine basıyoruz. Zaten açıkcası 3. adıma geçiniz.
3 - ) Yeni bir ağ oluşturuyoruz. [ Ağ - Yeni bir ağ oluştur.
4 - ) Oluşturduktan sonra oynayacağınız arkadaşınız sizin ağınıza katılmak zorunda. [ Ağ - Mevcut bir ağa katıl ]
5-) Evet bu kadardı bağlanmak içinde yazan sayısal ip değerini (sayısal ip değeri sizde farklı olacaktır) connect ipdeğeri yaparak arkadaşınız sunucunuza bağlanabilir.
6 - ) Ve sonra fiveme girip F8 - Connect ipdeğeriniz şeklinde oynayabilirsiniz!
Not : 5 kişi sınır vardır.
Umarım bilmeyen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir. Görüp yaptıysanız konuyu beğenirseniz sevinirim ki kimlere yardım etmişim göreyim.
Sizlere fivemde vdssiz nasıl çoklu oynanacağını anlatacağım.
Aslında o kadar kolay birşeyki anlatmaya bile gerek yok mantık kurarak yapabilirsiniz fakat bilmeyen arkadaşlarım için anlatacağım :
Öncelikle google'a hamachi indir gibi şeyler yazarak hamachiyi indiriyoruz.
Evet hamachiyi indirdik. O halde adımları teker teker takip ediniz.
1-) [Resim koymuyorum buraya] Öncelikle hamachiden kayıt oluyorsunuz. Kayıdınız varsa 2. adıma geçiniz.
2-) Hamachinin güç düğmesine basıyoruz. Zaten açıkcası 3. adıma geçiniz.
3 - ) Yeni bir ağ oluşturuyoruz. [ Ağ - Yeni bir ağ oluştur.
4 - ) Oluşturduktan sonra oynayacağınız arkadaşınız sizin ağınıza katılmak zorunda. [ Ağ - Mevcut bir ağa katıl ]
5-) Evet bu kadardı bağlanmak içinde yazan sayısal ip değerini (sayısal ip değeri sizde farklı olacaktır) connect ipdeğeri yaparak arkadaşınız sunucunuza bağlanabilir.
6 - ) Ve sonra fiveme girip F8 - Connect ipdeğeriniz şeklinde oynayabilirsiniz!
Not : 5 kişi sınır vardır.
Umarım bilmeyen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir. Görüp yaptıysanız konuyu beğenirseniz sevinirim ki kimlere yardım etmişim göreyim.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: